Dagens rett: Brennheit kyllinggryte med reker

Denne retten er sterk som bare pokker!

Dagens rett: 
					
	




	Brennheit kyllinggryte med reker

Dagens rett: Brennheit kyllinggryte med reker

Publisert Oppdatert
Den er likevel så balansert at de gode råvarene beholder sin egensmak. Godt!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk kyllingfilet i strimler
  • 3 ts kajennepepper
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 stk grovhakket rød paprika
  • 2 båt hvitløk , finhakket
  • 12 skive chorizopølse
  • 2 ss rapsolje
  • 2 ts sukker
  • 2 boks hakkede hermetiske tomater
  • 300 g potet i terninger
  • 8 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 160 g reker i lake
  • Slik gjør du

    1. Stek hvitløk, paprika og chorizo i en gryte med olje i et par minutter.

    2. Tilsett sukker, tomater, potetterninger og buljong og la det koke i ca. 10 minutter.

    3. Tilsett kyllingstrimler og la gryta trekke videre i ca. 5 minutter. Dryss reker over like før servering.

    Server med grovt brød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag