Dagens rett:  Bohemian burger

En annerledes burger.

Dagens rett: 
					
	






	Bohemian burger

Dagens rett:  Bohemian burger

Publisert Oppdatert
Her er den radikale burger, eller kanskje en burger for radikale! Med spinat og kalkun sammen med burgeren vil du garantert gi gjestene dine en annerledes opplevelse. Et slags opprør mot den straighte burgeren.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g karbonadedeig
  • 1 ½ ts salt
  • 1 ts pepper
  • ½ dl vann
  • 2 ss flytende margarin til steking
  • 4 ss crème fraîche ekstra lett, 10 %
  • 1 ts tørket salvie
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 ts salt
  • ½ ts malt hvit pepper
  • 1 stk bifftomat
  • 8 skive naturell kalkunpålegg
  • 150 g frisk spinat
  • 2 stk vårløk
  • 1 båt hvitløk
  • 4 stk grovt rundstykke
  • Slik gjør du

    1. Rør inn salt og pepper i karbonadedeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig. Del den i 4. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.

    2. Bland créme fraîche med salvie, oregano, salt og pepper.

    3. Vask og rens spinaten og fres den i panne med skivet vårløk og presset hvitløk, akkurat til den faller sammen.

    4. Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side.

    5. Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med créme fraîche-blandingen, tomat, burger, kalkunpålegg og spinat/vårløk.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag