Dagens rett: Biffsnadder

En god, gammel klassiker som nok aldri vil gå av moten.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

600 g biffkjøtt i terninger
200 g frisk sjampinjong
1 pose sjalottløk
1 stk. rød paprika
2 ss margarin eller olje til steking
½ ts salt
¼ ts pepper
1 pose bearnaisesaus

Fremgangsmåte:

1. Skjær sjampinjong og løk i båter, paprika i strimler.

2. Stek løk og sjampinjong. Ha i biffkjøttet og paprika. Ha på salt og pepper. La alt steke i ca. 2 minutter til kjøttet er ferdig stekt.

3. Lag sausen etter anvisning på posen.

Serveres med ris, pommes frites eller båtpoteter.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag