Dagens rett: Biffsnadder
En god, gammel klassiker som nok aldri vil gå av moten.
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
600 g biffkjøtt i terninger
200 g frisk sjampinjong
1 pose sjalottløk
1 stk. rød paprika
2 ss margarin eller olje til steking
½ ts salt
¼ ts pepper
1 pose bearnaisesaus
Fremgangsmåte:
1. Skjær sjampinjong og løk i båter, paprika i strimler.
2. Stek løk og sjampinjong. Ha i biffkjøttet og paprika. Ha på salt og pepper. La alt steke i ca. 2 minutter til kjøttet er ferdig stekt.
3. Lag sausen etter anvisning på posen.
Serveres med ris, pommes frites eller båtpoteter.
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 27/08 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.