Dagens rett: Biffgryte med brokkoli og pastinakk

Biffgryter er god kosemat.

Dagens rett: Biffgryte med brokkoli og pastinakk

Dagens rett: Biffgryte med brokkoli og pastinakk

Publisert Oppdatert
Laurbærblad, rosmarin og balsamico gir retten en fin karakter, og du får en deilig middagsgryte.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 500 g mørbrad av storfe
  • 4 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 stk laurbærblad
  • 1 ss finhakket frisk rosmarin
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 2 stk potet
  • 1 stk pastinakk
  • 4 stk sjalottløk
  • 250 g brokkoli
  • 1 ts maisstivelse (maizena)
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 200 g basmatiris
  • Slik gjør du

    1. Skjær kjøttet biter på ca. 2 x 2 cm.

    2. Kok opp buljong, laurbærbland, rosmarin og balsamico i en gryte. Ha i kjøttet og la det koke under lokk i 20 minutter.

    3. Skrell poteter og pastinakk og skjær dem i biter på 2 x 2 cm. Ha dem over i gryten og la det koke i 10 minutter til. Kok ris etter anvisning på pakken.

    4. Skjær sjalottløk og brokkoli i biter. Legg dem i gryten og la det koke ytterligere i 3 til 4 minutter.

    5. Rør maizenna ut i litt vann og rør det ned i gryten i en tynn stråle. Kok opp og smak til med salt og pepper.

    Server gryteretten med kokt ris.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag