Dagens rett: Biff med brie

Fantastisk lørdagsmat!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

2 stk biff , indrefilet eller ytrefilet
1 ss margarin
½ ts salt
¼ ts pepper
2 skive bifftomat
100 g brie
1 ss pinjekjerner
2 ts ripsgelé

Fremgangsmåte:

1. Krydre biffene og brun dem på sterk varme. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side for medium stekt biff. Stek pinjekjernene forsiktig i panna, mens biffene stekes.

2. Snu biffene, og legg en skive bifftomat og en god ostebit på hver biff. Strø pinjekjernene over osten. Legg litt ripsgelé på toppen.

3. Legg lokk på panna og la osten smelte.

Server med en grønn salat.

Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag