Dagens rett: Biff med bacon

Ja takk begge deler? Surr baconskiver rundt biffen!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. biff av indrefilet av storfe
8 skive bacon
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss smør
1 ss olivenolje

Fremgangsmåte:

1. Surr baconskivene rundt biffene og fest dem med tannstikkere. Biffene saltes og pepres, og pensles med olje.

2. På grillen: Grill biffene raskt på begge sider på sterk varme. Flytt eventuelt grillristen ned eller legg biffene til side for varmen, og la dem ettersteke 6-8 minutter.

I panne: Brun biffene på begge sider på sterk varme i panne, la biffene ettersteke 2-3 minutter på hver side, for medium stekt biff.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag