Dagens rett: Barnas pinnebrød

Pinnebrød stekt på bål eller grill er alle barns favoritt!

Sist oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 5


Ingredienser:

1 pk. kalkun grillpølse

Deig til pinnebrød:
3 dl vann
4 ss olivenolje
1 ts salt
1 stk. egg
5 dl hvetemel , gjerne noe fin, sammalt hvete

Fremgangsmåte:

Rør olje, salt, egg og hvetemel sammen med vann til en deig.

Ta av passe mye deig og tvinn deigen til en lang pølse mellom hendene. Surr deigen rundt grillpølsa. Pass på at det blir forholdsvis jevnt.

Stek spiddene på grillen eller på bål til pølsene er varme og «pølsebrødene» er gjennomstekt.

Alternativt kan man lage to forskjellige spidd - ett med pølse og ett med pinnebrød, slik at det stekes hver for seg, men spises sammen.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 29/05 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også