Dagens rett:  Baconkylling med sopp og løk i fløtesaus

Nydelig søndagsmat.

Dagens rett: 
					
	





	Baconkylling med sopp og løk i fløtesaus

Dagens rett:  Baconkylling med sopp og løk i fløtesaus

Publisert Oppdatert
Her er det mye smak! Baconkylling er servert med fargerike grønnsaker, sopp og løk i fløtesaus og kokte eller bakte poteter.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk kyllingbryst (med skinn og vingeben) , evt. kyllinglår
  • 4 skive bacon
  • 1 ts salt
  • 2 krm pepper
  • ca. 300 g frisk sjampinjong eller skogsopp
  • 2 stk løk
  • 4 ss smør
  • 4 dl kremfløte
  • 4 ts soyasaus
  • Tilbehør:
  • bakte eller kokte poteter
  • brokkoli, blomkål eller salat
  • Slik gjør du

    1. Dryss salt og pepper over kyllingstykkene. Strekk baconskivene litt og surr dem rundt kyllingstykkene.

    2. Skrell løken og skjær den i tynne båter. Del opp soppen i passe biter.

    3. Brun smøret i en stekepanne. Legg i kyllingstykkene og stek dem lett på begge sider til de begynner å få farge.

    4. Tilsett løk og sopp og stek videre et par minutter. Ha i fløte og soyasaus og la alt surre forsiktig i vel 10 minutter.

    Server med kokte eller bakte poteter, lettkokt brokkoli og blomkål.

    Husk at kyllinglår trenger lenger trekketid.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag