Dagens rett: Asiatisk coleslaw

Nydelig til nær sagt alt av kjøtt- og fiskeretter!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

500 g grønnkål
1 stk rød paprika
1 ½ dl hakket frisk koriander
2 stk gulrot
2 stk vårløk
1 dl peanøtter

Dressing:
2 ss soyaolje
2 ss eplecidereddik
2 ts raspet frisk ingefær
2 ss soyasaus
1 ss sesamolje
2 ts brunt sukker

Fremgangsmåte:

Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.

Skjær kål i tynne strimler og paprika i små biter. Riv gulrøtter, skjær vårløk i tynne skiver og grovhakk koriander. Hell over dressingen og bland godt. Grovhakk peanøtter og strø på toppen.

Denne salaten smaker nesten enda bedre dagen etter, men vil ta litt farge av soyasausen.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag