Dagens rett: Appelsin og gulrotsuppe

En litt annerledes suppe som smaker nydelig!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 stk løk hakket
500 g gulrot i tynne skiver
1 båt hvitløk hakket
1 ss , finrevet frisk ingefær
1 ss smør
1 l hønsebuljong (utblandet)
2 dl appelsinjuice
2 ss lettrømme
1 ss frisk kruspersille finhakket
1 ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte:

Fres løk, gulrøtter, hvitløk og ingefær i smør til det er mykt, men ikke brunt. Hell på hønsebuljong og kok grønnsakene til de er godt møre. Mos suppen og kok den opp med appelsinjuice. Smak suppen til med salt og pepper og server den rykende varm med en topp rømme og grønt.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag