Dagens middagstips: Ytrefilet av svin

Dagens middagstips er ytrefilet av svin med bulgur og bønner. Næringsrikt, og veldig godt!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

Ca. 600 g ytrefilet av svin i skiver
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss margarin eller olje til steking
3 dl bulgur
2 pk. aspargesbønner
1 pose sjysaus
1 ts tørket timian

Fremgangsmåte:

1. Kok bulgur etter anvisning på pakken.

2. Ha bulguren i en stekepanne, sammen med bønner. La det steke til bønnnene er møre (ca 5 minutter).

3. Lag sjysausen etter anvisning på posen. Tilsett timian.

4. Krydre ytrefiletene og stek dem ca. 2 minutter på hver side. La de ettersteke på svak varme et par minutter.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag