Dagens middagstips: Tomat- og bønnesalat

En lett salat som også er mettende på grunn av bønnene.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

250 g brune bønner
250 g hvite bønner
250 g cocktailtomat
200 g fetaost i biter
1 stk. rød chili
1 båt hvitløk
saften av 2 stk. lime
½ dl olivenolje
1 dl hakket frisk koriander
smak til med salt og pepper

Fremgangsmåte:

Kjøp bønner i boks, både hvite og brune. Skyll bønnene under kaldt rennende vann og la dem renne godt av.

Del tomatene i to. Del chili i to på langs og fjern frø og hinner. Finhakk chili og hvitløk.

Bland sammen bønner, tomater, chili, hvitløk, limesaft, olje, koriander, salt og pepper. Legg dette opp på et fat. Strø fetaostbiter over og server med godt brød.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag