Dagens middagstips: Svinefilet ala kobra

Svin indrefilet er magert, godt og mild på smak. Med noen enkle knep kan du få spennende smaker og retter ut av fileten. Her er en litt annerledes variant ved navn kobra.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: over 60 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

800 g indrefilet av svin
2 dl olje
Saften av 1 stk. sitron
3 ts chilipulver
4 ts paprikapulver
2 båt hvitløk
2 ss friske urter (feks; rosmarin, basilikum, timian)

Fremgangsmåte:

1. Finhakk hvitløk og urter. Bland godt sammen det våte og tørre til marinade.

2. Renskjær indrefileten. Del den i fire på langs. Legg kjøttstrimlene i marinaden i minst en time, helst over natten.

3. Træ dem på bløtlagte trepinner og grill dem raskt på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Legg dem over på aluminiumsfolie på grillen, sett på lokket og la dem ettersteke i ca. 7-8 minutter.

Serveres med couscoussalat.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning