Dagens middagstips: Skinkesmørbrød

Har sulten meldt seg og det er mindre enn en halvtime til favorittprogrammet begynner på TV? Da er denne oppskriften et sunt alternativ til kjøpepizzaen i fryseren.

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

8 skiver grovt brød
1 stk. rødløk i skiver
2 stk. stort eple skrelt
2 stk. liten gulrot i lange skiver (bruk ostehøvel)
2 ss olivenolje
2 ss vann
2 ss honning
2 ts balsamicoeddik
4 stk. soltørkede tomater i strimler
1 pk. ruccula
8 stilker frisk rosmarin
4 hg kokt skinke

Fremgangsmåte:

Begynn med å frese løk, eple og gulrot i olje og tilsett vann, honning, salt og pepper. La det frese sammen et par minutter. Smak til med balsamico.

Rør inn strimler av soltørket tomat. Fordel salaten og grønnsakblandingen på brødskiver og tallerkner. Ha 2-3 skinkeskiver på toppen og litt mer grønnsaker til slutt. Pepre godt og dryss på rosmarin, og avslutt med en ny skive.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag