Dagens middagstips: Rask Jambalaya

At denne Jambalayaen er rask er tidenes underdrivelse. Å lage ferdig middag med kjøtt, grønnsaker og ris raskere enn dette er nesten ikke mulig!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

400 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss margarin til steking
1 pk. chorizopølse
1 pose Mexican tomatsuppe
7 dl vann
4 dl hurtigris
400 g frossen grønnsaksblanding (amerikansk blanding)

Fremgangsmåte:

1. Brun strimlet svinekjøtt og pølser raskt i en gryte.

2. Tilsett suppeposen, vann, ris og grønnsaker, kok opp og skyv tilside.

3. La gryten trekke på svak varme i ca 5 minutter

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag