Dagens middagstips: Krydret kyllingsalat

Nydelig kyllingsalat med mye smak!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4



Ingredienser:

4 stk. kyllingfilet
½ ts spisskummenfrø eller annet krydder
1 ts salt
200 g ferdigkokt pasta
150 g frisk grønn asparges , evt. aspargesbønner
150 g sukkererter
2 stk. gulrot
1 stk. rødløk
200 g salatblad

Rømmedressing:
1 beger lettrømme
½ beger yoghurt naturell
1 ts karri
saften fra 1 stk. sitron
smakt til med ½ ts sukker

Fremgangsmåte:

Dryss salt og spisskummen på kyllingstrimlene og stek dem raskt i olje. Avkjøl strimlene. Forvell asparges og sukkererter. Anrett kyllingstrimlene på fat sammen med de andre ingrediensene.

Bland rømme, yoghurt og karri til dressingen og smak til med sitronsaft og sukker. Hell dressingen over salaten eller server den i en skål ved siden av. Pynt gjerne med litt kryddergrønt. Server med godt brød.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag