Dagens middagstips: Gresk burgerbøff

Lag burgere med vri til middag i dag!

Publisert Oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

800 g kjøttdeig av svin
8 ss gresk krydder (dressingmiks)
4 ss margarin eller olje til steking
2 pk. ferdigkuttet salatblanding
4 stk. tomat
4 ss hvitløkdressing
8 stk. hamburgerbrød

Fremgangsmåte:

1. Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle.

2. Form burgere og stek dem i en stekepanne med margarin/olje til de er gjennomstekte.

Om du lager dem på grillen; pensle bøffene med olje før du legger dem på.

3. Lag burgerne med tzatziki, salat og tomatskiver.

Bruk gjerne dine favorittgrønnsaker. For et sunnere alternativ kan du bruke solsikketoast/rugtoast i stedet for hamburgerbrød.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag