Dagens middagstips: Club sandwich

Den klassiske Club sandwich får seg en makeover når du bruker spekemat som fyll. Perfekt sommermat!

Sist oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

16 skive spekeskinke
16 mg pepperonipølse
12 skive brød
4 ss margarin
8 ts aïoli
8 stk. salatblad
4 stk. plommetomat
16 skive slangeagurk
4 stk. kokte egg

Fremgangsmåte:

Sprøstek pepperoniskivene og brødskivene i en stekepanne sammen med margarin. Kok eggene i 8 minutter og avkjøl i kaldt vann.

Smør aïoli på 4 av skivene og legg på salatbladene. Legg på skiver av spekeskinke, egg, tomat og agurk. Legg til slutt på pepperoni. Plasser skivene oppå hverandre i to stabler og legg den siste skiven på toppen.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 12/09 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også