Dagens middagstips: Biff med epler og løk

Smaksrike norske epler og saus med grov sennep gjør svinefileten enda bedre.

Sist oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. røde eple
2 stk. løk
3 stk. vårløk
500 g indrefilet av svin
salt
1 ss smør
2 ss grov sennep
2 dl kaffefløte
600 g ferdigkokte poteter

Fremgangsmåte:

Rens eplene og skjær i tykke skiver - ca. 1 cm. Skrell løk og skjær i 1 cm tykke skiver. Finstrimle vårløk og spar litt til pynt.

Stekes i pannen i litt smør/olje.

Indrefilet av svin er magert og godt (bytt evt ut med kyllingfilet). Skjæres i skiver og stekes raskt i panne på begge sider. Tas opp, før fløte helles i sammen med sennep. La det putre noen minutter.

Fordel løk og epler på varme tallerkner.

Ha filetskiver, saus og poteter over og pynt med vårløk.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 19/04 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også