Enten du har fri de neste dagene eller gleder deg til helg; det er alltid moro med nye drinkoppskrifter!

Her gir vi deg noen friske cocktailtips:

FRAPPLE

Du trenger:

  • 2cl Bacardi Apple
  • 3cl Sour Apple
  • 8cl Eplejuice
  • 2cl Ferskpresset Lime Dasj Blue Curacao Dasj Frote / pisket eggehvite
  • Noen tynne epleskiver
  • Isbiter

  • Fremgangsmåte:

    1. Bland innholdet i en shaker og rist sammen med isbitene. 2. Sil det avkjølte innholdet forsiktig ned i et cocktailglass. 3. Pynt med epleskiver og server!

    CHIK WITH A KICK

    Du trenger:

  • 4cl Bacardi Superior
  • 2cl Chambord
  • 3cl Sitron juice
  • 2cl Monin Vanilje Gomme/ alternativt vaniljesukkerlake
  • 2 Jordbær 1/2 Chili til innholdet (fjern frøene)
  • 1 Chili til pynt (fjern frøene)
  • Isbiter
    Fremgangsmåte:

    1. Muddle sammen chili, jordbær og vanilje sukkerlaken. Ingrediensene må blandes veldig godt sammen. Har du ingen mudler så bruk et kjøkkenredskap som kan presse ingrediensene sammen til en mos.
    2. Tilsett Bacardi, Chambord og sitron juice.
    3. Rist innholdet sammen i en shaker med isbiter og sil over i et avkjølt glass. Det gjør ingenting om noe av fruktkjøttet er igjen i drinken.
    4. Pynt cocktailen ved å tre en hel chili over kanten av glasset og server!

    BLÅVEIS

    Du trenger:
  • 4 cl Blueberryvodka
  • Sprite / 7-UP
  • Sitron

  • Fremgangsmåte:

    Bygges over is i et longdrinkglass. Hell i blueberry vodka, noen friske blåbær og fyll på med Sprite / 7-UP. Pynt med en sitron twist.

    BLÅBÆRBRIS

    Du trenger:
  • 4 cl Smirnoff Blueberry vodka
  • 6 cl Cranberry juice
  • 4 cl grapefruktjuice
  • Isbiter

  • Fremgangsmåte:

    Bygges over is i et longdrinkglass. Hell i blueberry vodka og cranberryjuice i glasset. Hell over grapefruit juice på toppen. Pynt med noen friske blåbær og en sitron twist.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!