Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

8 dl vann
2 stk hønsebuljongterning
600 g røkt kjøttpølse av kalkun
12 dl dypfryst lapskausblanding
salt og pepper

Fremgangsmåte:

1. Kok opp vann tilsatt hønsebuljongterninger. Ha i frossen lapskausblanding og la det koke noen minutter.

2. Tilsett pølsebitene og la alt bli varmt. Smak til med salt og pepper.

Server gjerne med flatbrød eller knekkebrød. Et grønt persilledryss gir ekstra god smak og fin farge til maten.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!