Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk grillet kyllinglår
400 g couscous
1 boks hermetiske aprikoser
1 dl rosiner
½ stk i terninger slangeagurk
2 ss hakket frisk koriander
½ ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte:

1. Varm kyllinglårene i ovn ved 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne.

2. Kok couscous etter anvisning på pakken. Bruk laken fra aprikosene som en del av væsken.

3. Tilsett rosiner og agurk, bland inn hakket frisk koriander. Smak til med krydder.

  • Dagens rett er levert av Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!