Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk kyllingfilet
150 g sukkererter
1 stk rød chili
1 stk rødløk
4 dl kokosmelk
1 stk gul paprika i strimler
1 stk sitrongress
1 ts gul karripaste
1 dl revet frisk ingefær
2 båt hakket hvitløk
1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
saften av ½ stk lime
smak til med salt

Fremgangsmåte:

Skjær kylling i strimler. Stek kjøttet raskt i olje. Rens chilipepper for frø og hinner og finhakk den.

Del sitrongresset i fire på langs og bank litt på stilken på den tykke delen. Del grønnsakene i strimler og stek raskt i olje. Bland alle ingrediensene i woken og la det koke noen minutter.

Smak til og server med ris - gjerne jasminris.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!