Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:


2 ss smør
1 stk purre
3 dl matfløte
2 ts karri
800 g torskefilet i terninger
1 ts salt
½ ts pepper
2 stk egg, hardkokte
2 stk tomat, finhakket
2 ss tørket gressløk, finklippet

Fremgangsmåte:

Smelt smør i en stekepanne, la purren surre seg blank før matfløten slås på og karri røres inn. Legg fisketerningene forsiktig oppi fløten, slå ned varmen og la det småputre i ca 10 minutter. Ikke rør i gryten, da fliser fisken seg! Smak til med salt og pepper. Dryss over egg, tomat og gressløk rett før servering. Serveres med kokte poteter.

Tips:
Kok ekstra egg til søndagsfrokosten, oppbevar dem kjølig og bruk eggene i denne retten på mandag. Matfløten kan erstattes med helmelk for å gjøre middagen magrere.

Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!