Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

500 g tagliatelle
1 stk hakket rødløk
1 ss olje
3 dl crème fraîche lett, 18 %
1 ts chilipasta (sambal oelek)
150 g sukkererter
250 g cherrytomat, rød
300 g reker
salt og pepper etter smak
1 ss hakket frisk basilikum
1 ss hakket frisk dill

Fremgangsmåte:

Kok pastaen som anvist på pakken. Fres løken i olje et par minutter. Tilsett créme fraîche, vann og chilipasta. Rør om og la koke i ca. 5 minutter.

Del sukkererter og tomater i mindre biter. Rens rekene og bland dem i sausen. Smak til med salt og pepper.

Legg nykokt pasta i en skål og tøm pastasausen over. Fordel tomater og sukkererter over. Dryss over rikelig med hakkede urter like før servering.

Godt brød hører med.

  • Dagens rett er levert av Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!