Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

10 stk ferskpotet
1 stk grønn squash
3 stk tomat
1 stk sitron
1 stk rød chili (kan sløyfes om ønskelig)
2 båt hvitløk
600 g torskefilet (laks kan også brukes)
10 stilk frisk timian
1 ss flytende honning
3 dl fiskebuljong (utblandet)
2 ss olivenolje
2 ts salt
1 ts pepper

Fremgangsmåte:

Vask potetene og del dem i båter.

Del squashen i mindre biter, tomatene i båter og sitronen i skiver. Del chilien i to og rens for frø og hinner. Skrell hvitløksbåtene.

Del fisken i mindre biter. Legg alt i en smurt ildfast form og hell over buljong, honning og olivenolje. Dryss over salt og pepper. Legg hele stilker av frisk timian over.

Stek formen ved 150°C i ca. 15 minutter - til fisken er gjennomstekt.

Server fiskeformen med godt brød til.

  • Dagens rett er levert av Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!