Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk kyllinglår
8 nypoteter
1 beger cherrytomat, rød
1 bunt vårløk
½ ts salt
½ ts pepper
1 ss olje

Fremgangsmåte:

1. Del kyllinglårene i to.

2. Skjær poteter og tomat i skiver og finsnitt vårløken. Smør folie med oljen.

3. Legg et lag skivede poteter på et stykke smurt folie. Dryss over vårløk og legg på tomater. Krydre med salt og pepper.

4. Legg kyllinglårene på toppen.

5 Brett opp kantene på folien og sett pakken inn i ovnen ved 225°C i 25-40 minutter (avhengig av størrelsen på potetene og kyllinglårene). Du kan også steke pakken på grill med lokk.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!