Tidsforbruk: 40 - 60 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 12


Ingredienser:

4 dl hvetemel
2 dl grovbakstmel
2 ts bakepulver
1 ts salt
4 stk egg
2 dl kremfløte
½ dl olje

Fyll:
½ stk finhakket rødløk
2 ss hakket frisk oregano
5 skive røkt kalkunpålegg
½ dl parmesan

Fremgangsmåte:

Bland alle de tørre ingrediensene. Visp sammen fløte, egg og olje. Bland sammen. Fres løken blank i litt olje og dryss over urter. Avkjøl litt og bland med resten av fyllet. Ha alt over i deigen og bland godt.

Smør muffinsformer med litt olje og fyll formene. Stek ved 200 °C i 20 - 25 minutter. Del dem i to og smør på bløt kremost.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!