Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 kg ferskpotet
En halv liten blomkål
100 g sukkererter
250 gram cherrytomater
1 bunt ruccula

Chilivinaigrette:
1 stk rød chili
4 ss olivenolje
1 ss rødvinseddik
salt og pepper

Fremgangsmåte:

Skrubb potetene og kok dem i lettsaltet vann. Damp dem godt og skjær dem i skiver eller terninger.

Del blomkålen i små buketter, skjær sukkerertene i strimler, tomatene i båter. Bland poteter, blomkål, sukkererter, tomater og ruccula.

Snitt opp chilien og skrap ut frø og skillevegger. Finhakk pepperen. Visp sammen chili, olje, eddik og smak dressingen til med salt og pepper.

Hell dressingen over salaten og la den trekke noen minutter før servering.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!