Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk sommerkoteletter
2 ss olje til pensling
½ ts salt
½ ts pepper

150 g pasta
150 g sukkererter
2 stk gulrot
1 stk rødløk
1 stk avocado

3 ss sitronsaft
2 ss olivenolje
1 ts tørket timian
½ ts salt
½ ts pepper

Fremgangsmåte:

1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Avkjøles i kaldt vann med en gang den er ferdig kokt. La vannet renne av.

2. Rens og finsnitt sukkererter og del skrelte gulrøtter, rødløk og avocado i små biter. Hell på sitronsaft, olivenolje, timian, salt og pepper. Bland godt og tilsett pastaen.

3. Pensle kotelettene med olje. Dryss på krydder.

4. Grill kotelettene 4-5 minutter på hver side.

Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!