Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk kyllingfilet
4 ss søt chilisaus
salt og kvernet pepper
½ stk cantaloupe melon eller en annen melon
2 stk mango
1 stk isbergsalat
1 stk rød chili
1 stk lime
3 dl melonyoghurt
litt mynte

Fremgangsmåte:

1. Pensle kyllingfiletene med chilisaus og krydre med salt og pepper. Stek på svak varme i litt olje i ca. 6 minutter på hver side. La kjøttet hvile noen minutter før servering.

2. Del ingrediensene til salaten i passe biter og anrett på fat. Drypp over saft fra en lime. Skjær kyllingfiletene i passe tykke skiver og anrett dem på fat sammen med mango- og melonsalaten.

Drypp litt melonyoghurt over salaten og server ekstra ved siden av. Pynt med mynteblader like før servering.

Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!