Dagens rett: God restepai
Bruk opp det du har av rester fra gårsdagen!
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 6
Ingredienser:
1 pk ferdig paideig
Fyll:
50 g bacon
50 g kokt skinke
kjøtt fra 1 stk grillet kyllinglår
5 stk egg
3 dl melk
1 ts salt
½ ts pepper
6 stk cherrytomat, rød
200 g hvitost
2 ss hakket frisk basilikum eller andre urter (kan sløyfes)
Fremgangsmåte:
1. Trykk deigen forsiktig ned i en paiform og stek den etter anvisning på pakken.
2. Skjær kjøttrestene i biter og legg dem i paiskallet. Bland egg, melk, salt og pepper og hell over fyllet.
3. Dryss over revet ost. Legg cherrytomater i skiver på toppen. Stek paien videre ved 180 °C i ca. 25 minutter til den er gyllen og eggeblandingen har stivnet.
Server paien med en frisk salat.
- Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 18/05 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.