Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 6

Ingredienser:

1 pk ferdig paideig

Fyll:
50 g bacon
50 g kokt skinke
kjøtt fra 1 stk grillet kyllinglår
5 stk egg
3 dl melk
1 ts salt
½ ts pepper
6 stk cherrytomat, rød
200 g hvitost
2 ss hakket frisk basilikum eller andre urter (kan sløyfes)

Fremgangsmåte:

1. Trykk deigen forsiktig ned i en paiform og stek den etter anvisning på pakken.

2. Skjær kjøttrestene i biter og legg dem i paiskallet. Bland egg, melk, salt og pepper og hell over fyllet.

3. Dryss over revet ost. Legg cherrytomater i skiver på toppen. Stek paien videre ved 180 °C i ca. 25 minutter til den er gyllen og eggeblandingen har stivnet.

Server paien med en frisk salat.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!