Tidsforbruk: 40 - 60 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

250 g potet
1 stk purre
7 dl vann
3 dl melk
4 ss smør
4 skive loff
1 ts salt
1 ts pepper

Fremgangsmåte:

Rens poteter og purre og del dem i biter. Kok grønnsakene i vannet til de er møre. Ha i melk og smør, og kjør suppen i en hurtigmikser til den er jevn og glatt. Bruk også gjerne en stavmikser rett i gryten. Loffterningene (brødkrutonger) sprøstekes i ovnen med litt olje og salt.

Smak til med krydder, og bruk strimler av purre og brødkrutonger som garnityr.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!