Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 12


Ingredienser:

250 g smør
215 g sjokolade
5 stk eggeplomme
5 stk egg
200 g sukker
110 g hvetemel

Fremgangsmåte:

Del smør og sjokolade i grove biter, og smelt over vannbad. Rør sammen eggeplommer, egg, sukker og mel. Tilsett sjokoladesmøret. Fyll massen i godt smurte aluminiumsformer eller muffinsformer til de er 2/3 fulle.

Stekes i ovnen på 200 °C i ca 7 minutter. De skal være faste utenpå og flytende inni.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!