Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk kyllingfilet
2 ss dijonsennep
2 stk tomat
salt og kvernet pepper
2 ss griljermel
1 ss mandelflak

Potetsalat med yoghurt, kapers og frisk mynte:
1 kg potet
2 båt finhakket hvitløk
2 dl matyoghurt
ca. 1 ss sitronsaft
1 ts sukker
3 stk finsnittet vårløk
½ potte hakket frisk mynte
3 ts hakket kapers
salt og kvernet pepper

Fremgangsmåte:

Tørk kyllingfiletene godt og klem dem med hånden, slik at de blir litt flate. Bre et lag dijonsennep på hver. Skjær tomatene i tynne skiver og legg dem på kyllingfiletene. Bland sammen griljermel og mandelflak og dryss over. Legg bakepapir i bunnen av en liten ildfast for form og legg kyllingfiletene i formen. Stek filetene ved 180 ºC i ca. 25 minutter.

Kok potetene i lettsaltet vann i ca. 20 minutter til de er møre. Avkjøl.

Bland yoghurt med resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over potetene og bland forsiktig. Pynt med mynteblader og snittet vårløk.

Server ovnsbakte kyllingfileter med god og mager potetsalat.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!