Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 3


Ingredienser:

Kyllingkarbonade:
400 g kyllingkjøttdeig
1 ts salt
¼ ts pepper
1 ts tørket timian

Rösti:
500 g grovrevet potet
1 stk løk
salt og kvernet pepper

Tilbehør:
3 blad hodesalat
2 stk tomat
¼ stk slangeagurk
2 ss revet hvitost

Fremgangsmåte:

Bland kjøttdeigen med salt, pepper og litt hakket timian. Form til fire karbonader. Stek dem 3-4 minutter på hver side til de er gjennomstekt.

Riv potetene, og bland med finhakket løk og salt og pepper. Stek små potetlapper noen minutter på hver side i en stekepanne.

Server kyllingkarbonadene med rösti, salat, agurk og tomat. Dryss eventuelt litt ost på toppen.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!