Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

200 g frisk sjampinjong
2 ss smør
1 stk grønn squash
1 stk rød paprika
1 stk grønn paprika
1 stk gul paprika
1 stk purre
2 båt hvitløk

10 stk egg
6 dl helmelk eller lettmelk
1 ts salt
1 krm pepper
1 dl revet norvegia

Fremgangsmåte:

Skjær soppen i skiver og stek den i panne med litt smør. Del squashen på langs og skjær den i skiver. Skjær paprika og purre i strimler. Bland alle grønnsakene og finhakket hvitløk.

Pisk sammen egg, melk, salt og pepper. Ha grønnsakene i en smurt stor form, hell eggeblandingen over og dryss på revet ost.

La eggepannen stivne i oven ved 200 grader (settes under midten i oven) i ca 15 minutter. Pynt med basilikum og paprika.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!