Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

2 stk biff , indrefilet eller ytrefilet
1 ss margarin
½ ts salt
¼ ts pepper
2 skive bifftomat
100 g brie
1 ss pinjekjerner
2 ts ripsgelé

Fremgangsmåte:

1. Krydre biffene og brun dem på sterk varme. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side for medium stekt biff. Stek pinjekjernene forsiktig i panna, mens biffene stekes.

2. Snu biffene, og legg en skive bifftomat og en god ostebit på hver biff. Strø pinjekjernene over osten. Legg litt ripsgelé på toppen.

3. Legg lokk på panna og la osten smelte.

Server med en grønn salat.

Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!