Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

400 g kjøttdeig av svin
2 ss olje
2 stk gulrot i tynne skiver
3 stilk stilkselleri (stangselleri) i tynne skiver
2 dl vann
¼ dl østerssaus (oyster sauce)
1 ts sesamolje
2 ss revet frisk ingefær
2 båt hvitløk - knuste
2 ss hakket frisk koriander
1 ½ dl peanøtter

Fremgangsmåte:

Stek kjøttdeigen raskt i varm panne i litt olje til den smuldrer seg. Ta kjøttdeigen ut av pannen.

Stek gulrøtter og stilkselleri raskt i pannen. Legg kjøttdeigen tilbake i pannen og tilsett de andre ingrediensene.

Stek peanøtter i tørr, varm panne til nøttene blir gylne. Bland nøttene inn i woken. Varm opp og smak til med salt og pepper.

Server woken nystekt med brød, kokt ris eller nudler og strø på finhakket frisk koriander rett før servering.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!