Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

400 g biffkjøtt i strimler
1 stk løk
2 ss olje
1 pose tacokrydder (ca 40 g)
1 l vann
1 boks hermetiske tomatbønner (ca 400 g)
100 g frisk spinat
2 ss hakket bladpersille

Fremgangsmåte:

1. Skrell og finhakk løken.

2. Stek løk og biffstrimler i en stekepanne sammen med olje. Ha i kryddermixen. Tilsett vann og kok opp under omrøring. La det koke under lokk i ca.10 min.

3. Tilsett bønnene og la suppen koke i 5 minutter til. Bland i spinat og persille.

Serveres med nachos.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!