Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

400 g kyllingkjøttdeig
½ stk løk
1 pose tacokrydder
ca. 1 dl vann
1 glass tacosaus
1 boks hermetiske maiskorn, liten boks
1 stk hakket rød paprika
1 dl revet hvitost
8 stk hvetetortilla

Guacamole:
1 stk avocado
litt sitronsaft
1 båt revet hvitløk
litt salt og kvernet pepper

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 175 °C og varm tortillaene som anvist på pakken.

Stek kyllingkjøttdeig og løk i litt smør eller olje. Tilsett tacokrydder, vann og tacosaus. Kok i noen minutter. Ha i mais og paprika.

Legg noen skjeer av kyllingfyllet på hver tortilla og rull sammen. Legg dem med skjøten ned på et smurt stekebrett eller i en ildfast form. Dryss over revet ost og gratiner burritosene i ovnen ved 225 °C til osten har smeltet.

Del avokadoen i to og ta ut steinen. Mos med en gaffel og bland inn resten av ingrediensene.

Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!