Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

300 g renskåret svinekjøtt i strimler
1 båt hvitløk
1 ss margarin eller olje til steking
3 dl kjøttbuljong (utblandet i vann)
1 pk dypfryst lapskausblanding
1 ts provencekrydder
¼ ts salt
¼ ts pepper

Fremgangsmåte:

1. Finhakk hvitløken og fres den i en kjele med olje.

2. Tilsett buljong, og la det koke opp.

3. Ha i grønnsakene og la det koke opp igjen. Tilsett kjøtt og krydder og la det trekke i 5-8 minutter til suppen har blitt litt jevnet. Smak til med salt og pepper.

Serveres med flatbrød eller brød.
  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!