Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

2 skive brød
4 skive spekeskinke
2 stk ringer frisk ananas eller hermetisk
6 stk ringer purre
4 skive hvitost

Fremgangsmåte:

1. Legg spekeskinke på brødskiven. Legg på en ring ananas og ost og topp det hele med ringer av purre.

2. Stek ostesmørbrødene ved 250 °C i stekeovnen til osten er smeltet og fått fin gylden farge.

3. Du kan også steke dem under lokk i stekepanne på middels varme. Da er de ferdige etter 15-20 minutter.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!