Dagens rett: Couscoussalat
Nydelig og lettlaget tilbehør til oksekjøtt, svin eller kylling.
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
3 dl couscous
2 ss hakket bladpersille
2 ss hakket frisk mynte
2 båt finhakket hvitløk
1 ½ dl olivenolje
2 stk sitron - kun saften
1 ts sukker
1 ts salt
1 ts nykvernet pepper
Fremgangsmåte:
1. Tilbered couscous etter anvisning på pakken og avkjøl.
2. Tilsett finhakkede urter og hvitløk.
3. Bland olje, sitronsaft, sukker, salt og pepper sammen, hell over couscousen og bland godt. La det hele trekke smak i minst en time.
- Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 02/10 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.