Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 2


Ingredienser:

2 stk biff av ytrefilet storfe
2 ss margarin eller olje
½ ts salt
¼ ts pepper
8 stk krepsehaler
2 ss smørbar ost med smak, gjerne krepsesmak
4 stk soltørkede tomater
2 plate butterdeig
1 stk egg
1 pose sjysaus

Fremgangsmåte:

1. Krydre biffene og brun dem raskt på sterk varme i ca. 1 min på hver side.

2. Kjevle ut butterdeigplatene, og legg på biffene. Smør osten på toppen av biffene og legg på hakkede krepsehaler og soltørkede tomater. Pakk butterdeigen sammen, og trykk langs kantene med en gaffel.

3. Pensle med sammenvispet egg, og stek på 200° C i 15 min.

4. Lag sjysaus som anvist på posen. Tilsett hakkede soltørkede tomater.

Server med en grønn salat og eventuelt stekte poteter.

Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!