Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

800 g biffkjøtt i strimler
2 pk egg nudler
200 g østerssopp
1 stk nykål, sommerkål eller spisskål
½ dl østerssaus (oyster sauce)
½ dl soyasaus
2 stk rød paprika

Fremgangsmåte:

1. Strimle sopp, kål og paprika.

2. Kok nudlene etter anvisning på pakken.

3. Stek kjøttet i to omganger i en wok eller panne på sterk varme. Ta kjøttet ut og gjør det samme med grønnsakene.

4. Ha kjøttet tilbake sammen med grønnsakene, rør inn østerssaus og soyasaus. Bland inn nudlene tilslutt.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!