Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: vanskelig
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 ss rapsolje
2 stk gulrot i tynne strimler
1 stk grønn squash i tynne strimler
1 stk finhakket løk
50 g bønnespirer
¼ stk kinakål
1 stk gul paprika i tynne strimler
1 stk rød paprika i tynne strimler
1 stk rød chili uten frø, finhakket
4 båt finhakket hvitløk
4 ss hakket frisk koriander
2 ss revet frisk ingefær
2 ss sesamfrø
2 dl søt chilisaus til servering

Fremgangsmåte:

Varm olje i en stor panne eller wok. Stek grønnsakene i ca. 5 minutter under omrøring. Dryss over hakket koriander og sesamfrø.

Server woken med f.eks. stekt kylling og med søt chilisaus og kokt ris.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!