Tidsforbruk: 40 - 60 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

8 stk gulrot
1 stk løk
2 båt hvitløk
1 ss rapsolje
2 ss revet frisk ingefær
3 stk grønnsakbuljong (terning)
12 dl vann
2 dl crème fraîche
salt
3 dråpe tabasco
16 stk krepsehaler
4 stilk frisk dill

Fremgangsmåte:

1. Skrell gulrøtter, løk og hvitløk og skjær i mindre biter. Surr grønnsakene i olje i noen minutter uten at de tar farge.
2. Tilsett ingefær og la det steke forsiktig en liten stund.
3. Tilsett buljong og vann og la suppen koke under lokk til gulrøttene er myke.
4. Tilsett créme fraîche og smak suppen til med salt, noen dråper tabasco, krepsehaler og frisk dill.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!