Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

3 stk kyllingfilet
1 ts karri
2 ss smør
salt og pepper
200 g pastaskruer
2 stk hjertesalat
2 stk snackpaprika (spiss paprika)
½ boks bønnespirer
3 stilk stilkselleri (stangselleri)
1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
100 g hvitost i staver
½ boks hermetiske kikerter

Fremgangsmåte:

Smelt smør i en panne og rør inn karri. Stek kyllingen 4-5 minutter på hver side til den er gjennomstekt. Strø på salt og pepper og avkjøl kyllingen.

Kok pasta etter anvisning på pakken og avkjøl.

Del paprika i tynne ringer, stilkselleri i biter og bland pasta, stilkselleri, paprika, kikerter, ananasbiter, ostestaver og bønnespirer. Legg det på et serveringsfat. Del kyllingen i skiver og fordel over pastasalaten. Pynt med friske urter.

Hell litt god olivenolje og kraften fra ananasen over salaten og strø på salt og pepper ved servering.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!