Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 15


Ingredienser:

2 stk egg
4 dl kefir
2 dl sukker
220 g hvetemel
60 g byggmel
1 ts bakepulver
½ ts natron
litt smør eller olje til steking

Fremgangsmåte:

Visp egg, kefir og sukker til en jevn blanding. Tilsett mel, bakepulver og natron og bland alt sammen til en klumpfri røre. La røren svelle i ca. 30 minutter.

Stek lappene i middels varm stekepanne. Bruk en spiseskje til å legge røren i. Stek til de er lysebrune på kanten, snu dem og stek på den andre siden. Hvis platen blir tørr under stekingen, ta i litt smør eller olje.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!